Skip to content

Besøksadresse

Sønsterudveien 32 - Kolbotn

Telefon / akuttvakt

401 22 222

Åpningstider

Se våre åpningstider her.

barnetannpleie

Hos barn vil akutt tannbehandling ofte innebære behandling av traume, byll og abscess, hull i tennene eller tannverk. Barnetannpleie anbefales å utføres hos den offentlige tannhelsetjenesten, som har stor erfaring med å behandle denne målgruppen. Behandlingen er kostnadsfritt frem til og med det året man fyller 18 år. Er den offentlige tannklinikken stengt, eller om det er ønskelig, kan behandlingen utføres hos oss. 

Behandling av barn

Ved behandling av barn er det viktig at tillit og trygghet etableres for å unngå utvikling av tannlegeskrekk. Ofte, ved akutte tilfeller, har man ikke tid til rådighet for å skape dette. I slike tilfeller kan det være nødvendig å bruke beroligende midler for å både sikre en bedre opplevelse for barnet og for at behandlingen går lettere og bedre.

Strålende fornøyd med Kolbotn Tannklinikk! Ambefales på det sterkeste! Jeg er egentlig ganske redd for tannlegen, men dette er utrolig flinke folk som tar utrolig godt vare på deg. Effektive, blide og veldig imøtekommende. Forklarer godt under veis. Kjenner nesten ikke at bedøvelse settes, helt magisk! Har ambefalt Kolbotn tannklinikk til alle venner og kjente!

Tanja Hoff

Kontakt oss

Tannlege på Kolbotn
Timebestilling telefon:
401 22 222

E-post:
Send epost

Tannlegevakt på Kolbotn:
401 22 222

Besøksadresse:
Sønsterudveien 32, 1412 Sofiemyr.

© Alle rettigheter: Kolbotntannklinikk – tannlege på Kolbotn