Skip to content
Omtaler av Kolbotn tannklinikk | Kunal Sharda

Great service,fantastic facilities and brilliant staff! This place has restored my faith in dentistry after a previous negative experience i had ! Extremely happy with the quality and detailed work I had received from Dr Jas and Dr Esha. I will be back again!

Kunal Sharda

Besøksadresse

Sønsterudveien 32 - Kolbotn

Telefon / akuttvakt

401 22 222

Åpningstider

Se våre åpningstider her.

Vår målrettede innsats reduserer kunders tannlegeskrekk

Mange forbinder tannlegebesøk med ubehag, og hos enkelte er frykten så sterk at de ikke kommer seg til tannlege for kontroll og behandling. Desto større er overraskelsen hos nye pasienter etter et klinikkbesøk. Vår kompetanse på tannlegeskrekk samt praktisk tilrettelegging, innebærer at mange beskriver opplevelsen som behagelig, smertefri og uproblematisk. 

Klinikkomtaler hentet fra «Google Reviews»

Jasdeep fikk bukt på «tannlegeskrekken» min, gruer meg ikke til å gå til tannlegen lenger! Veldig fornøyd med service og god forklaring underveis, viser mye kunnskap og gir trygghet! Veldig fornøyd!

Ole Silén Valsø
Jasdeep Ohri har vært min tannlege de siste 7 årene. Han og hans team er svært profesjonelle. Hadde tannlegeskrekk før jeg begynte å gå hit. Den er borte nå og jeg tenker ikke en gang at jeg skal til tannlegen. Han er flink til å informere om hva som skal skje og jeg føler meg helt trygg når jeg ligger i stolen hos han. Kan anbefales på det sterkeste 🙂
Jack Mikal Lockert
Jeg har gått hos Ohri i mange år. Veldig fornøyd. Han er blid og hyggelig. Veldig flink, nøye og forsiktig. Har faktisk fått mindre tannlegeskrekk etter jeg begynte hos han.
Liv Thørning
Etter at jeg begynte hos Jasdeep Ohri gruer jeg meg ikke til å gå til tannlegen. Han er faglig dyktig, forsiktig og god til å forklare hva som skal gjøres. Jeg føler meg alltid godt ivaretatt.
Wanda Lefdal

«Som å være på spa»

Denne tannlegen/klinikken anbefales av en som hadde såpass ille tannlegeskrekk at hun måtte ta reseptbelagte beroligende medisiner for å gjennomgå et tannlegebesøk, og idag møter opp hos tannlegen fri for slike medisiner og med et nervøst smil. 

Jeg har en utrolig tannlegeskrekk der jeg for ca 15 år siden måtte ta reseptbelagte beroligende medisiner for å kunne være egnet som tannlegepasient. I denne perioden hadde jeg ymse erfaringer med ulike tannleger der skrekken ble faktisk forverret. 

Da jeg begynte hos tannlege Ohri for ca 10+ år siden, erfarte jeg såpass gode tannlege besøk at skrekken begynte å avta. Da var det ikke annet å gjøre enn å følge denne tannlegen videre gjennom hans karriere, og det var nesten gledelig at skrekken minsket så mye at beroligende medisiner var fullstendig utelukket. 

Nå i hans egen klinikk, er opplevelsen av helt andre (herlige) dimensjoner. Alle ansatte der har brede (hvite) smil og hyggelige vesen som ønsker deg velkommen. Atmosfæren og omgivelsene inne i klinikken er beroligende – nesten som å være inne på en SPA-avdeling. 

Tannlege-opplevelsen begynner fra man mottar innkallelsen, gjennom ventingen i venteværelset og turen inn til tannlegestolen til selve behandlingen – og når du blir beroliget gjennom ansattes blide holdning, SPA-aktige omgivelser og behagelig musikk, og en tannlege som er rolig, omsorgsfull og forklarer sine handlinger før han setter igang og utfører dem på den mest behagelige/smerte-reduserende måten – da må tannlegen fotfølges dersom du ønsker å være ajour med tannhelsen. Det er virkelig en «Good vibes only» tannlege klinikk.

Jeevan Shikha Chawla
Omtale fra legelisten.no knyttet til tannlegeskrekk | Kolbotntannklinikk
Ingen gleder seg til å gå til tannlegen og når du endelig går, så lurer du på hvor ille det er og hvor omfattende og vondt det kommer til å bli. Jeg blir derfor like positivt overrasket hver gang jeg har vært her. Her kommer du til profesjonelle som er her for deg. Legg deg bakover, lytt til musikken og slapp av. Veldig fornøyd med Ohri og klinikken.
JT
Jasdeep Ohri har vært min tannlege de siste 7 årene. Han og hans team er svært profesjonell. Hadde tannlegeskrekk før jeg begynte å gå hit. Den er borte nå og jeg tenker ikke en gang at jeg skal til tannlegen. Han er flink til å informere om hva som skal skje og jeg føler meg helt trygg når jeg ligger i stolen hos han. Kan anbefales på det sterkeste 🙂
Jack Mikal Lockert
Jeg er veldig fornøyd med Tannlege Ohri. Han tok tannlegeskrekken min på alvor og føler han møter meg på en veldig god måte. Opplever at han er profesjonell, svært hygienisk og faglig sterk. Kan varmt anbefales!
Lise Adelaine Wennberg
Jeg har vært kunde i flere år, og er kjempefornøyd. Jeg har rett og slett sluttet å grue meg for å gå til tannlegen! Grunnen? Jeg blir alltid møtt med et smil, en god prat – og selve tannbehandlingen foregår skånsomt og med (iallefall ser det slik ut for meg) ny teknologi som tar kortere tid og er mer effektivt enn det jeg erfarte andre steder. Jeg heier på dere!
Tone Holte
Tannlege Ohri er dyktig og har all ære for at hver undersøkelse og behandling hos ham går så bra. Han gjør alt for å berolige, dempe smerte, skape tillit. Klinikken er moderne og ajour. Mine 5 stjerner er så fortjent. Tannlegeskrekken er nå minimal. Så takknemlig.

Aina Sveen

Omtaler av Kolbotn tannklinikk | Aina Sveen
Jeg går alltid ned 5 kilo i væsketap på venterommet hos tannlegen, i ren kaldsvette. Men hos Kolbotn tannklinikk (tidligere 03-Klinikken) er det nesten så jeg gleder meg når jeg har time. Rolig, behagelig og får meg til å slappe av. Tannlegeskrekken blir mer å mer borte hver gang jeg har time.
John Billington
Jeg har ekstrem tannlegeskrekk men takket være tannlege Ohri kan jeg klare å gå til tannlege uten så store utfordringer jeg har hatt tidligere. Jeg har gått til han i mange år og han har tatt skrekken min på alvor, han er veldig god på å forklare hele veien hva han gjør og ta det i mitt tempo. Anbefaler virkelig denne tannlegen til alle og spesielt til de med tannlegeskrekk. Jeg kommer aldri til å slutte å gå hit!
Lena Ruud
Jeg hadde skikkelig tannlegeskrekk, men etter at min kone hadde vært hos tannlege Ohri, måtte jeg ta meg en tur dit, det var også på tide å få sett skikkelig på dem. Etter den første gangen hos Ohri, som var smertefri er jeg nå fast pasient hos Kolbotn Tannklinikk. Noen bedre tannlege kontor finnes ikke på mange mils avstand, og jeg gleder meg til hver gang jeg får innkalling.
Tom Backe
Veldig fornøyd med behandlingen. Med min tannlegeskrekk, prøver jeg å unngå tannlegebesøk om jeg kan. Men tillegg til at Ohri er dyktig,  er han veldig menneske-orientert også. Han holder en orientert i hele prosessen, slik at en vet hva som skjer. Dette gir følelsen av trygghet for pasienten, og angsten forsvinner. Tusen takk, Ohri!
Attia Rizvi
Omtaler av Kolbotn tannklinikk

Jeg byttet til tannlege Ohri etter å ha blitt underbehandlet over lang tid hos min tidligere tannlege. Han hadde dermed endel «opprydningsarbeid» å gjøre, men har lykkes med å stabilisere situasjonen slik at jeg nå har friske tenner og full tillit til den jobben han gjør. Ohri er behagelig, veldig hyggelig, har glimt i øyet og er raus med bedøvelse når det er nødvendig!:)

Hedda Krogh

Tannlege Jasdeep Ohri er en utrolig flink tannlege. Han er også en beroligende person som får deg til å slappe mer av hvis man ikke er så glad i tannleger. Kan helt klart anbefales!!
Linda Merethe Tollefsen

Veldig dyktig tannlege som følger med i utviklingen. Er også en tannlege du kan gå til med skuldrene senket om du har tannlegeskrekk

Hilde Anghus
Hadde en liten tannlegeskrekk før jeg begynte å gå til Jasdeep. Den merker jeg ikke noe til lenger, og gleder meg nesten til neste tannlegetime. Anbefales!
Silje Christensen
Jeg har brukt denne tannklinikken i 35 år, og jeg blir alltid tatt i mot på en fin måte, og det er godt for en med ganske stor skrekk for tannleger. Føler meg trygg og ivaretatt.
Monica Valbo
Jeg er veldig fornøyd med Tannlege Ohri. Han tok tannlegeskrekken min på alvor og føler han møter meg på en veldig god måte. Opplever at han er profesjonell, svært hygienisk og faglig sterk. Kan varmt anbefales!

Lise Adelaine Wennberg

Lise-Wennberg-5E3A7431

Strålende fornøyd med Kolbotn Tannklinikk! Ambefales på det sterkeste! Jeg er egentlig ganske redd for tannlegen, men dette er utrolig flinke folk som tar utrolig godt vare på deg. Effektive, blide og veldig imøtekommende. Forklarer godt under veis. Kjenner nesten ikke at bedøvelse settes, helt magisk! Har anbefalt Kolbotn tannklinikk til alle venner og kjente!

Tanja Hoff

Vært kunde på denne klinikken siden 1984. Alltid fornøyd. Denne gang fikk jeg behandling hos Davor  Sekelja etter uhell med en tann. Hans væremåte er angstdempende og avslappede.

Berit Linde Lindheim

Hadde en behagelig opplevelse på denne klinikken. Fikk kjapt time og ble godt tatt imot. Tannlegen Jas var profesjonell, forsiktig og jeg følte tennene var i gode fingre. Ingen grunn for å grue seg for et tannlegebesøket her, selv for de med tannlegeskrekk.

Kristine Malo

Veldig fornøyd med Kolbotn tannklinikk (tidligere 03-Klinikken.) Blir tatt godt i mot og de er veldig flinke. Spesielt med meg, som er litt engstelig for tannlegen. Aldri hatt en dårlig erfaring herifra på de 4+ årene jeg har gått her. Har anbefalt dette stedet til både mann og andre bekjente og de har også vært veldig fornøyde 🙂

Hanne Merli
Anita-600x600-5E3A7424

Jeg har skrekk for tannlegen, og utsetter hvert besøk mest mulig. Ohri har passet på meg og tennene mine i flere år, uansett hvor mye jeg prøver å unngå det. Men når det er sagt, føler jeg meg trygg under behandlingene. Mange detaljer som skaper tryggheten: Jevnlig orientering om hva som gjøres, bruk av duft som motvirker den vanlige «tannlege lukta», bedøvelse gis utifra min smerteopplevelse, bruk av fancy maskin som sørger for minst mulig pirking i tenna og enda flere ting. Har du tannlegeskrekk anbefaler jeg Ohri, fordi han imøtekommer og ser både deg, skrekken og tenna dine (Anmeldelse er noe forkortet.)

Anita Chawla

Klinikkomtaler hentet fra legelisten.no

Dyktig og nøye

Hadde i utgangspunktet tannlegeskrekk, den er borte nå. Dyktig tannlege på alle nivåer. Tennene og munnhelse blir nøye ivaretatt, og du som menneske blir godt ivaretatt.

Dyktig, rolig og profesjonell
Hatt tannlegeskrekk i mange år, dette blir møtt med respekt og forståelse. Svært dyktig og hyggelig tannlege, her vil jeg fortsette!
Veldig bra tannlege!
Anbefaler virkelig denne tannlegen, jeg har ekstremt tannlegeskrekk og hadde aldri klart å gå til tannlegen uten han. Så tommel opp.
Fantastisk tannlege!!
Den beste tannlegen jeg har vært hos noensinne. Han tar en med ekstrem tannlegeskrekk seriøst, er utrolig dyktig og får en til å føle seg trygg. Jeg skal aldri bytte tannlege.

Beste tannlegen jeg har møtt

Med tannlegeskrekk er det ikke lett å bytte tannleger. Jeg fikk vondt i tennene og kontaktet Ohri etter anbefaling fra en tannhelsesekretær, som jeg har god tillit til og som kjenner tannlegen. Hun bruker han selv pga. hygiene og kompetanse. Han møtte meg og min skrekk på en veldig god måte. Tok seg god tid til å forstå og tok hensyn hele veien. Jeg merket fort at han har fokus på kvalitet i arbeidet sitt. Dessuten hjalp tannhelsesekretæren hans med å forlenge parkeringen. Veldig god service! Dette var en akuttime, som endte med overtid på en fredag, før jeg skulle på en ferie dagen etter. Jeg føler meg så trygg på Ohri at jeg nå har byttet fast til han.
Omtale av Kolbotn tannklinikk
Super tannlege
Tannlegeskrekken forsvant. Hyggelig, dyktig, tillitsvekkende. Netthendt, god informasjon. Ærlighet. Anbefales.
Behagelig og dyktig!
Ble møtt med forståelse og vennlighet da jeg har hatt tannlegeskrekk i alle år. Jeg opplevde en profesjonalitet og oppfølging jeg aldri har opplevd hos andre. Kan virkelig anbefales!
Siste vurderinger av Jasdeep Singh Ohri
Har brukt Jasdeep i mange år nå. Han er svært hyggelig og dyktig tannlege. Gir god tilbakemelding på hva han gjør. Er meget godt fornøyd, selv jeg som har tannlege skrekk. Kan anbefales.
Dyktig, profesjonell og grundig tannlege
Fantastisk helhetsopplevelse av klinikken, samt veldig dyktig kirurg som bistod med komplisert operasjon. Har i utgangspunktet tannlegeskrekk, men tannlegen var så behalelig og rolig at de følelsene uteble
Omtale av Kolbotn tannklinikk

Jeg er imponert!

Trodde ikke det var mulig å parkere min tidligere godt bevarte tannlegeskrekk så ettertrykkelig. Han fremstår som profesjonell, dyktig, informativ og svært hyggelig. Smertefri behandling. Tusen takk Ohri.
Beste Tannlegen EVER
Hvis du har en dårlig dag når du kommer inn, så vil du alltids komme ut med et stort smil. Har du tannlegeskrekk? Vel det trenger ikke du å bekymre deg for hos Kolbotn tannklinikk (tidligere 03-Klinikken.) De passer passer på at du ikke har vondt. Beste tannlegeklinikk jeg har vært på. Anbefaler på det høyeste.
Fantastisk!
Jeg anbefaler Kolbotn tannklinikk (tidligere 03-Klinikken) på det sterkeste. Tannlege Ohri er den beste tannlegen jeg har hatt. Han tar hensyn til min tannlegeskrekk. Han er rolig og behagelig. Klinikken er moderne med meget hyggelig personale. Ida svarer raskt på mine eposter og er alltid blid og hyggelig. Jeg blir hørt, får time raskt og føler meg rett og slett ivaretatt. Anbefales!
Tannlegeskrekken er en saga blott!
Rolig, tillitvekkende, kunnskapsrik og effektiv tannlege. Han svarer godt på spørsmål og diskuterer fordeler og ulemper av visse behandlinger. Her har tydeligvis ikke kun inntjeningen i fokus. Og ikke minst: Behandlingen i tannlegestolen er ikke lenger skremmende!
Høyt faglig nivå, personlig oppfølging, hygienisk og behagelig!
Med ca 50 års tannlegeskrekk har det vært en fornøyelse å bli kunde hos Jasdeep Ohri. Han kan anbefales på det varmeste. Topp moderne utstyr – og høyt faglig nivå. Personlig oppfølging også utenom besøk.

Beste tannlegen i norge

Oppsøkte tannlege Ohri i forbindelse med en rotfylling. Har ikke angret siden. Foruten å være meget profesjonelt var han også medmenneskelig. Jeg har ikke tannlegeskrekk men etter besøket kan jeg si at jeg har ikke vært hos en behageligere tannlege. Han er flink med å forklare underveis og sørger for at jeg har det behagelig til alle tider. Klinikken er ny og moderne innredet. Utstyret virker å være nytt og moderne. Klinikken virker å være godt utstyrt med flere behandlingsrom og eget røntgenrom. Jeg er storfornøyd og vil fortsette å være en trofast kunde. Takk.
Omtale av Kolbotn tannklinikk
Nå er det en fornøyelse å gå til Ohri
Etter mange år med tannlegeskrekk, fikk jeg høre om Kolbotn tannklinikk  og Jasdeep Ohri, som prioriterte pasientenes ve og vel, og som stadig spurte hvordan jeg hadde det. Ohri forklarer hva han gjør, og hva han skal gjøre, han er meget hensynsfull. Så nå er tannlegeskrekken borte. Jeg kan anbefale Kolbotn tannklinikk og tannlege Jasdeep Singh Ohri på det varmeste.
Behagelig og smertefritt

Med 31 år siden siste tannlegebesøk mente Jasdeep Ohri at det var på høy tid. Og bra var det, for et vanskelig hull var under utvikling og burde tas ganske omgående. Lang historie kort. Det var en svært behagelig og totalt smertefri opplevelse. God forklaring underveis, null «tannlegelukt». Dyktig tannlege og herved min faste 🙂 Får la vær å vente 30 år til neste besøk…

Kvitt tannlegeangsten min:)

Har i alle år hatt tannlegeangst, noe som har ført til uregelmessige besøk hos tannlege og da gjerne akkutt-situasjoner. Etter å ha gått mange runder med meg selv, bestemte jeg meg for å ta tak. Jeg besøkte flere tannleger, som endte med ett besøk. Når jeg til slutt kom til Jasdeep og O3-klinikken (Nå Kolbotn tannklinikk) klarte jeg å fullføre behandlingen. Kolbotn tannklinikk er en klinikk som tar tannlegeskrekk på alvor. De har fjernet den fæle tannlegelukten, spiller musikk, har moderne utstyr og ikke minst utrolig flinke ansatte. Jasdeep som jeg brukte, har vært helt fantastisk. Han tok meg på alvor noe som gjorde at jeg stolte på han 100%. Jeg har vært i behandling i nesten et år nå og er strålende fornøyd. Jeg kommer til å fortsette hos Jasdeep til jeg går i graven!

Strålende fornøyd med Kolbotn Tannklinikk! Ambefales på det sterkeste! Jeg er egentlig ganske redd for tannlegen, men dette er utrolig flinke folk som tar utrolig godt vare på deg. Effektive, blide og veldig imøtekommende. Forklarer godt under veis. Kjenner nesten ikke at bedøvelse settes, helt magisk! Har ambefalt Kolbotn tannklinikk til alle venner og kjente!

Tanja Hoff

Kontakt oss

Tannlege på Kolbotn
Timebestilling telefon:
401 22 222

E-post:
Send epost

Tannlegevakt på Kolbotn:
401 22 222

Besøksadresse:
Sønsterudveien 32, 1412 Sofiemyr.

© Alle rettigheter: Kolbotntannklinikk – tannlege på Kolbotn