Skip to content

Gode løsninger for økonomi

Vi tilbyr flere gode og smidige betalingsløsninger for våre kunder

Besøksadresse

Sønsterudveien 32 - Kolbotn

Telefon / akuttvakt

401 22 222

Åpningstider

Se våre åpningstider her.

Økonomi behøver ikke lenger være en bekymring

Erfaring viser heldigvis at ofte er det ikke store kostnader som skal til for å stabilisere forholdene slik at tannhelsen er ivaretatt. For å imøtekomme våre kunder har vi utarbeidet et godt tilbud av oppgjørsmåter og finansiering, i tillegg til våre allerede rimelige priser. Klinikken er kåret til den rimeligste i regionen.

Det er ikke uvanlig at pasienter med tannlegeskrekk bekymrer seg mer om behandlingsbehovet og kostnaden rundt denne, enn selve behandlingen. Det er selvsagt naturlig å se for seg at behandlingsbehovet blir større desto lengre man utsetter besøk hos en tannlege, men det er slett ikke alltid det blir dyrt av den grunn. Det beste er uansett å bli kvitt angsten for både kostnad og fremtidig tannhelseproblemer. Besøk oss – vi lover å gi deg all den støtten og beroligende som er nødvendig for at du får en smertefri opplevelse.

Faktura og delbetaling

Faktura og rentefri delbetaling inntil 3 måneder tilbys bare faste kunder som har vært kunde i minst 3 år og som ikke har betalingsanmerkninger.

HELFO støtte

Vi er tilknyttet Norsk Helsenett og Helfo direkte oppgjør. I de tilfeller behandlingene støttes av Helfo betaler pasienten bare en egenandel. Eksempelvis kan dette gjelde ved tannbehandlinger som undersøkelse og kartlegging, tannkjøttsbehandling, oppbygging av tann, kunstig tann, tanntrekking som ved kirurgisk tanntrekking eller visdomstenner, samt slitasje- og syreskadebehandling.

50% ved 2.gangs undersøkelse

For de av våre pasienter som har vært gjennom vårt tilvenningsprogram tilbyr vi 2.gangs undersøkelse med 50% prisreduksjon. Med dette ønsker vi å legge et godt grunnlag for at våre pasienter kommer i en solid og stabil rutine med årlig undersøkelse hos tannlegen.

Kortbetaling

Vi tar imot kortbetaling, inkludert trådløs betaling. Debitkort som støttes er Bankaxept, Visa debit. Av kredittkort støttes Visa og Mastercard.

Studentrabatt

Er du student får du fast 15% rabatt på all behandling utenom tanntekniske utgifter og liknende. Til studenter tilbyr vi rentefri deltbetalingsordning opptil 24 måneder.

Ressursbank

I et samarbeid med Ressursbank kan vi tilby forskjellige finansierings-løsninger tilpasset din situasjon. Ta kontant om du ønsker mer informasjon om dette.

Kontantbetaling

Vi tar imot kontantbetaling.

Kvinner er 3 ganger mer utsatt for å utvikle angst, stress og depresjon sammenlignet med menn, og er også mer utsatt for å utvikle tannlegeskrekk. Faktisk har 2 av 3 kvinner tannlegeskrekk, Tilsvarende har 1 av 6 menn tannlegeskrekk.

Visste du at?

Hos oss kan du høre på musikken du liker. Bruk hodetelefoner, høy eller lav lyd, radio eller spotify. Kom med dine ønsker, vi gjør alt vi kan for å imøtekomme deg.

Visste du at?

Odontofobi, tannlegeskrekk eller tannlegeangst, er ikke som medfødte fobier, slik som frykt for vann, dyr eller høyder. Tannlegeskrekk er noe som utvikler seg lenge etter fødsel, og kan derfor enklere overvinnes.

Visste du at?

Vår prisliste

Forbrukerrådet

Ressursbank

Følg oss på Instagram
 

Strålende fornøyd med Kolbotn Tannklinikk! Ambefales på det sterkeste! Jeg er egentlig ganske redd for tannlegen, men dette er utrolig flinke folk som tar utrolig godt vare på deg. Effektive, blide og veldig imøtekommende. Forklarer godt under veis. Kjenner nesten ikke at bedøvelse settes, helt magisk! Har ambefalt Kolbotn tannklinikk til alle venner og kjente!

Tanja Hoff

Kontakt oss

Tannlege på Kolbotn
Timebestilling telefon:
401 22 222

E-post:
Send epost

Tannlegevakt på Kolbotn:
401 22 222

Besøksadresse:
Sønsterudveien 32, 1412 Sofiemyr.

© Alle rettigheter: Kolbotntannklinikk – tannlege på Kolbotn