Skip to content

Pasienthistorier

Det kundene mener om oss, er i stor grad styrende for utviklingen av klinikken.

Google reviews av Kolbotn Tannklinikk

Besøksadresse

Sønsterudveien 32 - Kolbotn

Telefon / akuttvakt

401 22 222

Åpningstider

Se våre åpningstider her.

1 hull etter 31 år

31 år siden siste tannlege-besøk

Kolbotntannlegene - tannlegeskrekk

Det var med svært blandede følelser jeg satt i bilen på vei til en tannlege for første gang på 31 år. Bilder fra tannlegebesøk i barne- og ungdomstiden strømmet på. Jeg kunne til og med "kjenne" lukten fra tannlegen vi brukte på barneskolen, så sterke var minnene. Nå hadde jeg altså lagt hodet på blokka...
Les historien her.

Nedenfor finner du et lite utvalg kundereferanser og omtaler hentet fra legelisten.no. Vi er svært opptatt av kunders opplevelser, slik at vi raskest mulig kan respondere dersom det kommer tilbakemeldinger som krever tiltak.

O3-klinikken har byttet navn til Kolbotn tannklinikk

I september 2019 lanserte vi klinikken under nytt navn – Kolbotn tannklinikk. Nå er nye nettsider, nye klinikkskilt og nye tjenester på plass. Våre kunder møter de samme hyggelige og kompetente menneskene, men vi er i ferd med å utvide med flere for å møte etterspørselen etter våre tjenester.

Dyktig og nøye.

Hadde i utgangspunktet tannlegeskrekk, den er borte nå. Dyktig tannlege på alle nivåer. Tennene og munnhelse blir nøye ivaretatt, og du som menneske blir godt ivaretatt.

Dyktig, profesjonell og grundig tannlege

Fantastiske helhetsopplevelse av klinikken, samt veldig dyktig kirurg som bistod med komplisert operasjon. Har i utgangspunktet tannlegeskrekk, men tannlegen var så behagelig og rolig at de følelsene uteble.

Veldig bra

Jeg fikk kjapt time og det ble en god opplevelse. Det er fine lokaler og tannlegen var veldig hyggelig. Jeg fikk god informasjon underveis og følte meg ivaretatt.

Meget bra tannlege.

Har gått her i 3 år nå og er like fornøyd hver gang. Fine lokaler, hyggelig og faglig dyktig tannlege som tar seg tid til å forklare deg underveis. Anbefales på det sterkeste.

Fikk inntrykk av at han var faglig dyktig

Dette var mitt første konsultasjon siden min faste tannlege hadde ferie. Jeg fikk raskt time og ble godt mottatt. Han ga god informasjon underveis.

Flink og behagelig

Han er nøye og flink. Han vurderer og forklarer det som evt må gjøres veldig bra. Veldig behagelig tannlege å være hos. Kommer til å fortsette her.

Grundig, rolig og blid tannlege som vil ditt beste

Her blir du tatt på alvor, tas hensyn til mine utfordringer og får time når det passer meg. Han sørger også for at, mulig refusjon fra offentlig brukes. Flink og nett i arbeidet. En gleder å komme hit. Har nytt og moderne utstyr og fantastisk røntgen apparat som gjør at man slipper disse bildeplatene settes inni munnen.

Bedre service er det ikke mulig å gi

Svært godt fornøyd med arbeidet som ble gjort. Har brukt 03 klinikken (Nå Kolbotntannlegene) i mange år nå, og kunne ikke tenke meg å bytte til noen annen tannlege enn Ohri. Behagelig og god behandling selv om det kan være litt ubehagelig i blant. Skulle ellers bare mangle. Det er jo tenner vi snakker om. Har allerede anbefalt til andre og håper de tar anbefalingen til følge. Bedre service er det ikke mulig å gi.

Veldig bra tannlege

Meget fornøyd med jasdeep. Han forklarer og når jeg er nervøs lar han meg høre på musikk. Behandling blir forklart og prisgitt før evt igang han starter.

Dyktig og hyggelig tannlege

Jasdeep er en meget dyktig tannlege og har et behagelig vesen. Han forteller alltid, under behandlingen, hva han gjør og hvorfor han gjør det. Lokalene er lyse og trivelige. Utstyret er moderne. Jasdeep er er godt over middels interessert i hygiene. Jeg har brukt Jasdeep siden han startet i O3-klinikken (Nå Kolbotntannlegene).

Meget bra

Rask, effektiv, faglig dyktig og samtidig rolig; en sjelden kombinasjon. God atmosfære, fine lokaler og enkel adkomst. Jeg hadde behov for ny tannlege i fjor og sjekket alle tilgjengelige kommentarer og vurderinger, da var valget enkelt.

Best

Har brukt Ohri før han fikk sin egen klinikk. Veldig fornøyd, rolig behagelig tannlege. Man føler seg velkommen når man kommer til Ohri, han forteller hva han gjør og gir alternative løsninger. Har anbefalt han til flere, min mann bruker han og min svigerdatter. Dyktig tannlege

Veldig dyktig, flink og rolig

God atmosfære, fornøyd med resultatet. Flink tannlege, som er tålmodig og tar seg tid til å svare på evt spørsmål.

Meget bra

Alltid hyggelig med ett besøk her, tannlege er ikke noe mann gleder seg til, men må si at det gjør jeg her, proffesjonelle, hyggelige mennesker

Dyktig og behagelig

Har brukt Jasdeep i mange år nå.
Han er svært hyggelig og dyktig tannlege. Gir god tilbakemelding på hva han gjør. Er meget godt fornøyd, selv jeg som har tannlege skrekk. Kan anbefales.

En meget dyktig og behagelig tannlege.

Ble anbefalt denne tannlegen av en venninne da jeg var på leting etter en ny. Ble god mottatt og behandlet, føler meg trygg. Her skal jeg fortsette.

Dyktig, rolig og profesjonell

Hatt tannlegeskrekk i mage år, dette blir møtt med respekt og forståelse. Svært dyktig og hyggelig tannlege, her vil jeg fortsette!

Veldig fornøyd med denne tannlegen

Han er veldig behagelig og flink fagmann. Han gir gode råd og jeg føler meg trygg i hans hender. Jeg kommer til å fortsette å bruke ham.

Beste tannlegen jeg har hatt

Har en høy kompetanse med vesentlig bedre utstyr enn i hvert fall jeg tidligere har sett. Veldig dyktig og gir samtidig en god informasjon om forskjellige valg. Rolig, trygg og en behagelig atmosfære.

Jeg føler meg 100% trygg

Jeg føler meg trygg på at den behandlingen jeg får er riktig og at den blir utført meget profesjonelt. Proff utstyr og meget behagelig tannlege. Anbefales på det sterkeste 🙂

Veldig rolig og fin tannlege

Dette er en veldig rolig og fin tannlege, han forteller hele tiden hva han gjør før han gjør det. Helt klart en tannlege å anbefale.

Strålende fornøyd med Kolbotn Tannklinikk! Ambefales på det sterkeste! Jeg er egentlig ganske redd for tannlegen, men dette er utrolig flinke folk som tar utrolig godt vare på deg. Effektive, blide og veldig imøtekommende. Forklarer godt under veis. Kjenner nesten ikke at bedøvelse settes, helt magisk! Har ambefalt Kolbotn tannklinikk til alle venner og kjente!

Tanja Hoff

Kontakt oss

Tannlege på Kolbotn
Timebestilling telefon:
401 22 222

E-post:
Send epost

Tannlegevakt på Kolbotn:
401 22 222

Besøksadresse:
Sønsterudveien 32, 1412 Sofiemyr.

© Alle rettigheter: Kolbotntannklinikk – tannlege på Kolbotn