Skip to content

kundeomtaler tilknyttet tannkjøttbetennelse

Vi er veldig takknemlige for alle de fine tilbakemeldingene som publiseres på legelisten.no. Omtaler er det ærligste beviset på om en virksomhet lykkes eller ikke, og vi bruker pasientene tanker, refleksjoner og opplevelser aktivt i arbeidet med klinikkutvikling. Fordi pasientene er vårt viktigste fokus, faller kompetanse, utstyr, atmosfære og kundeservice på plass av seg selv som en naturlig konsekvens. Hos oss skal pasientenes føle seg hørt, de skal føle seg trygge, de skal ha smertefrie opplevelser og ikke føle angst før besøkene.

Omtaler er hentet fra «tannlegelisten.no»

Jeg er glad for å ha fått en så dyktig spesialist til å behandle min tannkjøttsykdom.

Behandlingen er sikker, avpasset og så lite ubehagelig det er mulig å få til. Og det er avanserte og kompliserte prosesser. Alltid hygienisk. Jeg får gode råd om hvordan jeg skal forholde meg hjemme. Esha er i tillegg veldig søt og hyggelig! Anbefaler henne på mitt varmeste.

Utrolig behagelig, hyggelig og dyktig tannlege.

Fikk meg til og reparere tannkjøttet mitt og ga lovnader om en smertefri behandling. Alt gikk super fint og smertefritt, så anbefaler henne på det sterkeste.

Veldig fornøyd.

Kjempehyggelig og flink tannlege. og angrer ikke en dag når jeg var hos henne first gang .Anbefales på det varmeste.

I am very satisfied with Dr. Isha's expertise in dental care.

She explains the problem/procedure in detail and perform her tasks with great care.

Fantastisk tannlege

Kjempe flink tannlege. Endelig har jeg fått smilet jeg alltid har drømt om, også på veldig kort tid.

Kundereferanser for tannkjøttbetennelse | Kolbotn Tannklinikk
Super tannlege som er faglig dyktig og yter meget god service

Anbefaler Kolbotn Tannklinikk til alle. Topp lokaler, moderne utstyr og super service. Jasdeep Singh Ohri er nøye, dyktig og utrolig hyggelig.

Faglig sterk - skånsom og informativ

Det er godt å komme til Ohri, bli møtt med smil og oppmerksomhet. Behandling kan han, og det gjøres skånsomt og grundige. Han forklarer hvorfor og hvordan på spørsmål. Det er godt og betryggende å sitte i stolen under behandlingen.

Rolig og god tannlege

Har heldigvis funnet Jasdeep Ohri, som har blitt min faste tannlege. Han er rolig, han forbereder meg på alle små ting som skal gjøres, forklarer og gir en pekepinn på kostnader. Jeg opplever han som veldig kompetent og trygg.

Fantastisk tannlege

Har vært hos tannlege Ohri i mange år, er veldig fornøyd. Forklarer hva han gjør så jeg skjønner hva han sier. Utrolig hyggelig, det betyr mye. Kan trygt anbefale han.

Veldig flink tannlege
Man blir tatt godt imot, han er hyggelig og dyktig. Veldig fornøyd! Jeg kommer til å gå dit fast. Bonus med null-hull-premie!
Profesjonell og hyggelig

Jasdeep er veldig dyktig og effektiv. Man føler seg trygg og ivaretatt. Kan absolutt anbefale tannklinikken

Flink og hyggelig tannlege

Jeg er svært fornøyd med Kolbotn Tannklinikk. Tannlege Jasdeep Ohri er svært flink og jeg vil sterkt anbefale han.

Dyktig og rolig tannlege

Flott og moderne klinikk. Jasdeep er en rolig og dyktig tannlege. Har aldri vært borti en så flink tannlege og så bra resultat. Anbefales!

testimonials-06-570

Utrolig dyktig, flink og trivelig tannlege

Jasdeep har vært min faste tannlege siden jeg flyttet til Kolbotn, og jeg er utrolig godt fornøyd med han. Klinikken er ren og trivelig og Jasdeep er profesjonell, dyktig og alltid i et fantastisk godt humør. Anbefales på det sterkeste! Er helt enig i at dette er en av Norges beste tannleger 🙂

Profesjonell, nøyaktig og god kunnskap

Alltid god service og ønsker den beste løsningen for sine kunder. Veldig god oppfølging og gir god informasjon.

Veldig bra service, moderne utstyr og hyggelig personale

Anbefaler denne tannlegen, veldig forståelsesfull og rask. Fikk raskt time. Ida i resepsjonen var veldig hyggelig. Heller ikke dyrt. Femstjernes tannlege

Meget dyktig tannlege

Bra service, god informasjon. Oppfølging fra tidligere behandlinger er bra. Jasdeep er en veldig dyktig tannlege. Kan legge inn egne ønsker på musikk som spilles av under tannlegetimen

Beste tannlegen

Hyggelige folk og du blir tatt godt imot, føler meg alltid i trygge hender når jeg er der pluss bra service

Beste tannlege
Veldig profesjonell, bryr seg om kundene sine. Beste tannlegen noen gang jeg har vært bort i! Kommer aldri til å bytte tannlege uansett. Flyttet fra Oppegård til vestby.
Meget bra

Alltid hyggelig med ett besøk her, tannlege er ikke noe mann gleder seg til, men må si at det gjør jeg her, proffesjonelle, hyggelige mennesker

Veldig bra tannlege

Meget fornøyd med jasdeep. Han forklarer og når jeg er nervøs lar han meg høre på musikk. Behandling blir forklart og prisgitt før evt igang han starter.

Jeg føler meg 100% trygg

Jeg føler meg trygg på at den behandlingen jeg får er riktig og at den blir utført meget profesjonelt. Proff utstyr og meget behagelig tannlege. Anbefales på det sterkeste 

Beste tannlegen!

Har gått hos Ohri i langvarig behandling. Må si at han er den vennligste, mest forståelsesfulle og serviceinnstilte tannlegen jeg har vært hos. Kontoret hans er anlagt i nye, freshe lokaler. Man treffer en hyggelig smilende sekretær i skranken og tilgjengeligheten på telefon er upåklagelig. Her føler man seg ivaretatt! Anbefales på det sterkeste. Hilsen pasient 🙂

Kundereferanser for tannkjøttbetennelse | Kolbotn Tannklinikk
God og relevant kompetanse. Moderne utstyr i hyggelige lokaler

Blir alltid møtt med smil og godt humør. Blir oppdatert om hva som blir gjort fortløpende. Har inntrykk av at kompetansen hele tiden blir oppdatert.

Meget sympatisk

Jeg ble gledelig overrasaket. Meget vennlig, profesjonell. Ga et meget solid inntrykk som dyktig fagmann og menneske. En person jeg vil anbefale til mine venner.

En glede å gå til denne tannlegen!!

Utrolig hyggelig,flink til å forklare hva han gjør. Veldig forsiktig, merker nesten ikke at behandlingen skjer. Kan absolutt anbefales!

Super tannlege

Hyggelige folk og du blir tatt godt imot, føler meg alltid i trygge hender når jeg er der pluss bra service

Meget bra

Rask, effektiv, faglig dyktig og samtidig rolig; en sjelden kombinasjon. God atmosfære, fine lokaler og enkel adkomst. Jeg hadde behov for ny tannlege i fjor og sjekket alle tilgjengelige kommentarer og vurderinger, da var valget enkelt.

Meget dyktig tannlege

Jeg er nyinnflyttet i Oppegård kommune, og var spent på og dra til ny tannlege. Jeg dro derfra med et smil:) Rett og slett fordi hele tannlegetimen var veldig bra. Ohri er en utrolig flink og ikke minst veldig hyggelig mann. Jeg fikk et utrolig godt førsteinntrykk, og jeg kommer garantert til og være kunde der så lenge jeg får lov:-)

Super flink tannlege

Utrolig fornøyd. Jasdeep er en dyktig og hyggelig tannlege som kan absolutt anbefales. Han var så flink til å informere om og rundt behandlingen før de begynner på den. Er veldig opptatt av å gi sine pasienter en smertefri opplevelse. Topp kvalitet på tjenestene.

Hyggelig tannlege med et stort smil

Dette er en meget profesjonell tannlege med topp moderne utstyr, og fine lokaler. Behandlinger hos han er bare en fryd. Kan stekt anbefales.

Kundereferanser for tannkjøttbetennelse | Kolbotn Tannklinikk

God service - hyggelige ansatte

Veldig fornøyd med behandlingen på Kolbotn Tannklinikk. Nøye undersøkelser. Behagelig behandling. Lett å komme igjennom på telefon.

Suverent den beste tannlegen jeg har hatt til nå

Har vært kunde av Ohri siden han åpnet klinikken. Han er en utrolig imøtekommende, serviceminded, kunnskapsrik og direkte person. Følger meg godt ivaretatt og han prøver ikke prakke på meg produkter jeg ikke trenger. Han følger også med i tiden og tilbyr moderne kommunikasjon med sine kunder.

Behagelig og flink

Jeg har vært kunde i over 30 år, det sier vel en hel del om hvor fornøyd jeg er. Jasdeep Ohri har vært min faste tannlege de siste årene. Han har en behagelig væremåte som jeg vil tro mange setter pris på. Møter deg i døren med et godt smil.

Han er flink til å forklare i forkant hva han skal gjøre, svare på mine spørsmål og gi meg gode råd om tannpleie. Så vidt jeg kan bedømme har Kolbotn Tannklinikk tipp topp utstyr og hyggelig atmosfære i moderne lokaler. Kan helt klart anbefales på det sterkeste.

Fingernem og trivelig tannlege

Har vært pasient hos tannlege O. Jasdeep siden før han startet opp O3-klinikken. Han er faglig meget dyktig, og har en personlighet og omgangsform ovenfor meg som pasient som jeg trives svært godt med. Yasdeep følger med i den tekniske utviklingen, og holder klinikken oppdatert med det nyeste på utstyrsfronten. Det er rask hjelp å få dersom man får ett akutt problem. Etter min oppfatning holder klinikken et moderat prisnivå på sine tjenester. Jeg er svært fornøyd med det arbeidet han har gjort for meg, og anbefaler hans tjenester på det sterkeste.

Den beste tannklinikken jeg har brukt

Jeg har brukt Kjell Marienborg i snart 40 år og alltid vært veldig fornøyd med ham. Han er en behagelig og dyktig tannlege. Klinikken har alltid vært moderne med godt utstyr. Den ble ytterligere oppgradert og pusset opp da Jasdeep Ohri overtok. Jeg har også hatt den glede å få hjelp av Jasdeep Ohri når Kjell Marienborg ikke har vært til stede. Han er også meget flink og behagelig. Klinikken kan anbefales på det varmeste

Strålende fornøyd med Kolbotn Tannklinikk! Ambefales på det sterkeste! Jeg er egentlig ganske redd for tannlegen, men dette er utrolig flinke folk som tar utrolig godt vare på deg. Effektive, blide og veldig imøtekommende. Forklarer godt under veis. Kjenner nesten ikke at bedøvelse settes, helt magisk! Har ambefalt Kolbotn tannklinikk til alle venner og kjente!

Tanja Hoff

Kontakt oss

Tannlege på Kolbotn
Timebestilling telefon:
401 22 222

E-post:
Send epost

Tannlegevakt på Kolbotn:
401 22 222

Besøksadresse:
Sønsterudveien 32, 1412 Sofiemyr.

© Alle rettigheter: Kolbotntannklinikk – tannlege på Kolbotn