Skip to content

Kjell Marienborg

Kjell Marienborg

Kjell Marienborg

Kjell Marienborg jobbet i 52 år som tannlege. Han begynte å jobbe på Kolbotn i 1971 og kort etter kjøpte han og grunnla forløperen til det som nå er Kolbotn Tannklinikk. I 2012 solgte Kjell Marienborg sin klinikk, som da ble pusset opp og navngitt til O3-Klinikken. 

Idag heter O3-Klinikken Kolbotn Tannklinikk. Kjell Marienborg avsluttet sin tannlegekarriere mars 2020. Det var leit å se en så god og hyggelig kollega avslutte sin tannlegepraksis hos oss. Vi ba Kjell skrive en beskjed til sine pasienter, til takk for seg.

Kjære pasienter

Etter en lang karriere som tannlege, i hele 52 år, har jeg kommet til et vendepunkt i livet.

Jeg startet som tannlege i 1968, etter utdannelsen på det Odontologiske Fakultetet i Geitemyrsveien i Oslo. Etter utdannelsen ble mitt første stopp som tannlege i Horten – i sjøforsvaret. Her ble jeg i ett år til 1969. Det var også samme året jeg giftet meg.

Neste stoppested var plikttjenesten i forsvaret, som det var den gangen, på Vatne i nærheten av Ålesund. Det var i Folketannrøkta (tidligere navn på det offentlige tannhelsetjenesten) med behandling av barn helt ned til 3 års alder. Det var også her på Ålesund at vår første sønn ble født. 

Etter 18 måneder på Vatne gikk turen til en privatpraksis i Molde. Der ble vi i 6 måneder, før vi valgte å flytte videre til Kolbotn i 1971. Siden har jeg praktisert som tannlege på Landerudsenteret (som idag heter Sofiemyr Senter) frem til i dag. 12. mars 2020 var min siste dag på jobb som tannlege.

Min alder er nå 75 år og jeg er i risikogruppen, betraktet dagens situasjon. Etter mye grubling og påtrykk, har jeg kommet frem til at det er på tide å gi meg «mens leken er god». Tannlegeyrket har forandret seg mye siden jeg begynte 1968. Jeg har vært mye på kongresser rundt i verden og erfart utviklingen på nært hold. Nå er det på tide at de yngre overtar stafettpinnen.

Jeg vil med dette takke for meg, og på det varmeste anbefale at dere fortsetter som kunder hos Kolbotn Tannklinikk (Sofiemyr Senter).

 Vennlig hilsen tannlege Kjell Ø. Marienborg

Kontaktskjema

Fyll ut feltene nedenfor og send til oss. Vi tar kontakt med deg innen en virkedag.

Strålende fornøyd med Kolbotn Tannklinikk! Ambefales på det sterkeste! Jeg er egentlig ganske redd for tannlegen, men dette er utrolig flinke folk som tar utrolig godt vare på deg. Effektive, blide og veldig imøtekommende. Forklarer godt under veis. Kjenner nesten ikke at bedøvelse settes, helt magisk! Har ambefalt Kolbotn tannklinikk til alle venner og kjente!

Tanja Hoff

Kontakt oss

Tannlege på Kolbotn
Timebestilling telefon:
401 22 222

E-post:
Send epost

Tannlegevakt på Kolbotn:
401 22 222

Besøksadresse:
Sønsterudveien 32, 1412 Sofiemyr.

© Alle rettigheter: Kolbotntannklinikk – tannlege på Kolbotn