Skip to content

Ida Mehrizadeh

Ida Mehrizadeh

Ida Mehrizadeh - daglig leder

Ida begynte hos oss i 2017 som klinikk-koordinator. Med seg hadde hun erfaring som daglig leder ved Triumph og Gullfunn. Hun viste raskt en overlegen beherskelse over arbeidsoppgaver utdelt til henne og snart hadde hun god oversikt og kontroll på alt som foregikk både foran og bak kulissene. God etikk og arbeidsmoral gjorde at hun etterhvert ble forfremmet til daglig leder. Ida håndterer nå tilhørende arbeidsoppgaver slik at tannlegene kan konsentrere seg om det de kan best.

Ida Mehrizadeh sin bedriftsfilosofi

Helt fra begynnelsen har jeg vært opptatt av kvalitet fremfor kvantitet. Det er viktig for meg å omgås i omgivelser som er fine og som inspirerer. Likeledes det samme på jobb. Jeg mener at et arbeidsmiljø skal bidra positivt til de ansattes mentale og fysiske helse. Derfor er det av betydning for meg at alle trives på jobb. Godt humør og latter verdsettes høyt hos meg.

Når det gjelder bedriften utad mener jeg at kunden har alltid rett. Subjektivt sett. Det handler ikke om hvor flinke vi er, men om hvordan kunden opplever at vi er. Hva vi oppfatter som bra service er ikke nødvendigvis det samme som hva kunden mener er bra service. Derfor er det viktig at vi setter oss i kundens sko og tilbyr den servicen de setter pris på. Før vi skryter høyt av oss selv, må vi vite at vi faktisk holder mål.

Kontaktskjema

Fyll ut feltene nedenfor og send til oss. Vi tar kontakt med deg innen en virkedag.

Clear Smile Aligner

En populær og enkel form for «usynlig» korttidsregulering, her er link til produsenten.

Inman aligner

Inman aligner er en annen form for korttidsregulering som typisk går over 6 – 18 uker. Les mer på produsentens side.

6 month smiles

En ideel korttidsregulering som går over ca 6 måneder. Perfekt for voksne med fel tannstilling. Les mer på produsentens sider.

Spear Education

En av de mest profesjonaliserte utdanningsinstitusjoner innenfor tannlegeutdanning. Les mer på produsentens sider.

Strålende fornøyd med Kolbotn Tannklinikk! Ambefales på det sterkeste! Jeg er egentlig ganske redd for tannlegen, men dette er utrolig flinke folk som tar utrolig godt vare på deg. Effektive, blide og veldig imøtekommende. Forklarer godt under veis. Kjenner nesten ikke at bedøvelse settes, helt magisk! Har ambefalt Kolbotn tannklinikk til alle venner og kjente!

Tanja Hoff

Kontakt oss

Tannlege på Kolbotn
Timebestilling telefon:
401 22 222

E-post:
Send epost

Tannlegevakt på Kolbotn:
401 22 222

Besøksadresse:
Sønsterudveien 32, 1412 Sofiemyr.

© Alle rettigheter: Kolbotntannklinikk – tannlege på Kolbotn