Skip to content

Generelle klinikkomtaler

Vi er veldig takknemlige for alle de fine tilbakemeldingene som kunder publiseres på Google Reviews og legelisten.no. Omtaler er det ærligste beviset på om en virksomhet lykkes eller ikke, og vi bruker pasientenes tanker, refleksjoner og opplevelser aktivt i arbeidet med klinikkens utvikling. Fordi vårt viktigste fokus er å gi pasientene gode og smertefrie opplevelser, faller kompetanse, utstyr, atmosfære og kundeservice på plass av seg selv som en naturlig konsekvens. 

Generelle klinikkomtaler hentet fra «Google Reviews»

Generelle kundeomtaler | Kolbotn Tannklinikk

Føler meg meget godt ivaretatt hos Kolbotn Tannklinikk og tannlege Jasdeep, har nå vært hos han flere ganger. Svært dyktig tannlege som åpenbart har pasientens ve og vel i tankene, passer aktivt på å ikke komme bort i tannkjøtt osv. mer enn absolutt nødvendig. 

Klinikken har godt med utstyr og kartlegger munn og kjeve skikkelig over de første besøkene, jeg er dermed trygg på at de vil avdekke og kunne behandle de problemer man evt. måtte få/ha. Prismessig kan jeg heller ikke klage, de første besøkene kan bli noe dyrere på grunn av den omfattende kartleggingen, dog selv under de første besøkene fortsatt rimeligere/tilsvarende en vanlig time hos min forrige tannlege i Oslo sentrum.. Kan absolutt anbefales.

Odd Helge Gundersen

Moderne og trivelige lokaler med vennlig og imøtekommende personale. Har vært hos både Ohri og Sekelja og har bare gode ting å si om dem begge; her blir du godt tatt vare på! Alltid en varm velkomst og jeg føler meg trygg og komfortabel hver gang. Anbefales!

Sigurd Skotnes

Ok og være hos en tannlege tross at man ligger i en tannlegestolen noe som ikke er en favoritt sysle… Topp oppdatert utstyr i trivelige lokaler og Jasdeep er en kunnskapsrik tannlege som informerer godt underveis.

Cecilie Skjelvaag

Jeg har gått hos tannlege Ohri i flere år. Han er alltid blid og hyggelig, noe som gjør tannbehandlingen trygg og god. Han forteller hele tiden hva han gjør, noe jeg setter pris på. Tannlegekontoret har topp moderne utstyr i lyse trivelige lokaler.

Astri Nilsen

Jeg har vært pasient hos tannlege Jasdeep Ohri i flere år. Ohri er en fantastisk dyktig tannlege som gjør tannlegebesøket til en behagelig opplevelse. Tannlegekontoret har flotte lokaler og topp moderne utstyr. Anbefales på det varmeste!

Kristin Graffer

Jeg begynte hos Jasdeep for to år siden etter å ha vært en stund på leting etter ny tannlege pga flytting. Fra første besøk var det klart at han er en dyktig tannlege som ser mer enn bare tennene. Er meget fornøyd med behandlingene jeg har fått siden jeg begynte. Setter spesielt pris på at hans åpne og direkte væremåte. Årlig kontrolltime for et par dager siden var ikke noe unntak i så måte. Anbefales uten forbehold!

Stein Weber

Tannlege Jasdeep Ohri og teamet rundt fremstår som meget profesjonelle – samtidig som de evner å få meg til å føle meg bekvem og velkommen. Jeg føler meg trygg i hans hender – har fått god oppfølging – og ble sendt til spesialist når Ohri ville forsikre seg om at alt var som det burde være. Etter det jeg kan forstå har Kolbotn Tannklinikk (tidligere O3-klinikken) tipp topp moderne utstyr. Jeg kan trygt anbefale klinikken.

Harald Ramon Hagen

Gleder meg til neste gang jeg skal til tannlegen. Ohri, foruten å fremstå som svært faglig dyktig, og med utstyr av topp kvalitet, utviser han høy grad av relasjonskompetanse og medmenneskelighet. Det betyr at han gjennom behandlingen evner å både være empatisk, lyttende og sørge for at hele besøket bli en svært god opplevelse. Han tar seg tid til å spørre, forklare og vise, noe som skaper tillit og trygghet. Skal du til tannlegen, så bestill time hos Kolbotn Tannklinikk.

Elaine Bloom

Kunde hos han i mange år. Rask til å hjelpe dersom man har et akutt problem. Holder seg oppdatert på nye behandlingsmetoder og det nyeste på utstyrsfronten. Meget behagelig og nøye under  behandlingen. Til tross for dette holder han et moderat prisnivå for sine tjenester. Jeg er svært fornøyd med det arbeidet han har gjort for meg, Og anbefaler hans tjenester på det varmeste.

Bjørg Bergan

Mitt besøk hos Kolbotn Tannklinikk (tidligere O3-klinikken) denne uken var en utrolig bra opplevelse. Veldig behagelig og profesjonelt miljø. Ohri er veldig dyktig og får deg til å slappe av med å gjennomgående ha enn vennlig samtale og informerer fortløpende løpende om hva han gjør.

Fikk en god og grundig konsultasjon og plan for å bevare og forbedre tannhelse og estetikk.Jeg bor i utlandet og har ofte knapt med tid når jeg er hjemme, men Kolbotn Tannklinikk er veldig forståelige og følger rask opp på mail og telefon for å få tilpasset timer etter når jeg er i Norge. Følte meg godt ivaretatt og vil sterkt anbefale denne klinikken videre!

Pernille Hembre

Generelle kundeomtaler | Kolbotn Tannklinikk

Jeg har gått hos tannlege Ohri i flere år. Han er alltid blid og hyggelig, noe som gjør tannbehandlingen trygg og god. Han forteller hele tiden hva han gjør, noe jeg setter pris på. Tannlegekontoret har topp moderne utstyr i lyse trivelige lokaler.

Astri Nilsen

Har vært kunde i 4 år og er svært fornøyd med behandling, tips og råd fra tannlege Jasdeep. Føler virkelig at tennene er i trygge hender hos han.

carjenss

Jeg har aldri likt tannlegen, men nå ser jeg på det mer som en frisørtime etter jeg bytta tannlege til Jasdeep Singh. Her oppdager man fort en yrkes stolthet og kompetanse i egen klasse!

Scott Bakke

Gått hit i ca 5 år. Veldig fornøyd. Faglig dyktige og veldig hyggelig ansatte Moderne og oppdatert utsyr. Føler meg i trygge hender når jeg er der.

Christine Hveding

Meget fin klinikk. Har brukt den i over 40år. Meget fornøyd. Har brukt Marienborg helt til det kom flere dit. Det lukter ikke tannlege der.

Inger Kristin Johansen

Flinke og trivelige tannleger. Hyggelige lokaler og gode priser. Anbefales på det sterkest.

Ingrid Busvold

Topp service og faglig dyktig. Kan absolutt anbefales.

Trond Østgård

Alltid fornøyd når jeg har vært hos tannlege Ohri. Informerer hele tiden hva han gjør dig behagelig tannlege. Vært min faste tannlege i mange år. Kan trykt anbefales på det varmeste.

Grete Melgaard

Generelle kundeomtaler | Kolbotn Tannklinikk

Jeg har vært kunde i over 30 år, det sier vel en hel del om hvor fornøyd jeg er.

Jasdeep Ohri har vært min faste tannlege de siste årene. Han har en behagelig væremåte som jeg vil tro mange setter pris på. Møter deg i døren med et godt smil.

Han er flink til å forklare i forkant hva han skal gjøre, svare på mine spørsmål og gi meg gode råd om tannpleie. Så vidt jeg kan bedømme har Kolbotn Tannklinikk (tidligere O3 Klinikken) tipp topp utstyr og hyggelig atmosfære i moderne lokaler. Kan helt klart anbefales på det sterkeste.

Anne Mostue

Kan absolutt anbefale Kolbotn Tannklinikk (tidligere O3 Klinikken). Jaspeep Ohri er en dyktig tannlege som er opptatt av å holde seg oppdatert og alltid tilby sine kunder den beste service. Dette viser seg også i utstyr og teknologien de har investert i. De holder sine kunder oppdatert om nye tjenester, videreutdanning osv. De tilbyr regelmessig innkalling til kontroll, men stiller også opp om akutte situasjoner skulle oppstå. De får derfor min varmeste anbefaling.

Inge Øverby

Jeg har brukt Kjell Marienborg (Kjell pensjonerte seg i juni 2020 etter 53 år som tannlege) i snart 40 år og alltid vært veldig fornøyd med ham . Han er en behagelig og dyktig tannlege. Klinikken har alltid vært moderne med godt utstyr. Den ble ytterligere oppgradert og pusset opp da Jasdeep Ohri overtok. Jeg har også hatt den glede å få hjelp av Jasdeep Ohri når Kjell Marienborg ikke har vært til stede. Han er også meget flink og behagelig. Klinikken kan anbefales på det varmeste.

Liv Bagge

Kolbotn Tannklinikk (tidligere O3 Klinikken) oppleves som et profesjonelt og hyggelig sted. Tannlege Ohri er flink til å fortelle løpende hva han gjør, noe som er betryggende. Han tar seg tid til å svare på eventuelle spørsmål man har. Videre oppfatter jeg at de har god kontroll på historikken til pasienten, og legger en plan for kontroll av andre forhold rundt tannhelsen enn bare karies. Oppsummert føler jeg meg godt ivaretatt hos tannlege Ohri.

Gunhild Brandt

Fikk for endel år siden anbefalt å teste Kolbotn Tannklinikk (tidligere O3 Klinikken) og Jasdeep, og er så glad for anbefalingen! Kommer ikke til å dra noe annet sted, og best av alt – det er ikke noe stress å dra til tannlegen lenger. Jasdeep er rolig og behagelig, tillitsvekkende, superflink og oppdatert. Veldig moderne klinikk og veldig hjelpsomme ansatte. Anbefales på det varmeste.

Anne Merete Witzøe

Kolbotn Tannklinikk (tidligere O3 Klinikken) kan anbefales. De er alltid serviceinnstilte, opptatt av å gjøre en god og tilfredsstillende jobb. De har de den nyeste teknologien innenfor sitt fagfelt og er alltid oppdatert mht til nye metodikker for å gi deg den beste behandlingen.

Hilde

Dyktige tannleger! Jeg har gått til tannlege Ohri i flere år og har alltid vært fornøyd med behandlingen. Du får time raskt ved behov og de er flinke til å følge opp.

Anne-Mette Alstad

Brakk av en del av en tann under en fotballtrening og ble anbefalt Kolbotn Tannklinikk (tidligere O3 Klinikken) av en venn. Det angrer jeg ikke på. Fikk time med en gang og resultatet ble kjempebra. Veldig hyggelige og flinke folk! Anbefales på det sterkeste!:)

Maja Nordahl

Jeg har vært pasient hos Jasdeep Ohri i mange år, og er godt fornøyd med både service og behandling. Spesielt fornøyd er jeg med en omfattende kosmetisk tannbehandling som ble utført for et par år siden – supert resultat og en god investering! Kolbotn Tannklinikk (tidligere O3 Klinikken) anbefales!

Gunhild Sandstad

Trivelig tannklinikk med hyggelig personale. Opplever tannlegetimene som grundige og effektive. Når man trenger flere timer får man dem fort, og slipper å vente lenge.

Jonathan Hole

Generelle kundeomtaler | Kolbotn Tannklinikk
Har hatt Ohri som min tannlege i snart  10 år. Tar seg god tid til å forklare og bryr seg om pasienten.

Raman Bhatnagar

I will never change dentist! Best service and quality ever. Real value for money. I recommend Jasdeep and Kolbotn Tannklinikk 🙂 I am a wow-customer!

Trine Lise Grimstad

Veldig fornøyd! De er veldig profesjonelle og flinke. Jeg har vært kunde i flere år, og kommer til å fortsette med det.

Therese Smerkerud

Den nye tannlegen Davor Sekelja er en av de beste jeg har vært hos. Veldig nøye, håper jeg slipper å noen gang måtte bytte tannlege.

Mette Nordlie

Generelle kundeomtaler | Kolbotn Tannklinikk

Veldig fornøyd med behandlingen, han gjør alt han kan for at det skal bli så behagelig som mulig. Jeg sliter med brekning når han jobber. Sist hadde han skaffet et mikroskop slik at det skulle bli mindre pirking og kortere arbeidstid på tennene. 

Og skulle du trenge bedøvelse, ja han er bra på det også, veldig flink til å stikke inn sprøyten. Røntgenbilder, i verdens beste maskin. Bare å stå stille, mens maskinen gjør jobben, ingen ubehagelige plater som presses på plass der det ikke er plass. Bare å glede seg til neste gang.

Nina Birkeland

Bra service, god informasjon. Oppfølging fra tidligere behandlinger er bra. Jasdeep er en veldig dyktig tannlege. Kan legge inn egne ønsker på musikk som spilles av under tannlegetimen.

Thomas Hagen

Er alltid en hyggelig opplevelse når jeg drar til Ohri. Han er utrolig flink og morsom mann. Han gir god og tydelig informasjon underveis i behandlingen. Det går alltid raskt og smertefritt. Kjempefint sted!

Per Christian Mordt Vassbotn

Faglig dyktige tannleger på et moderne tannlegekontor. Hva mer kan man ønske seg når man først må til tannlegen. Aldri følte meg mer avslappet og bedre ivaretatt på noe tannlegekontor.

Trond Sivertsen

Har brukt Kolbotn Tannklinikk (tidligere O3 Klinikken) i mange år og er superfornøyd. Hyggelig og blid tannlege som lytter til deg og utfører jobben på en behagelig og profesjonell måte. Kan absolutt anbefales!

Kirsti Holløkken

Jeg går alltid ned 5 kilo i væsketap på venterommet hos tannlegen, i ren kaldsvette. Men hos Kolbotn Tannklinikk (tidligere O3 Klinikken) er det nesten så jeg gleder meg når jeg har time. Rolig, behagelig og får meg til å slappe av. Tannlegeskrekken blir mer å mer borte hver gang jeg har time.

John Billington

Valgte å gå hit etter å ha lest anmeldelser, utrolig fornøyd med valget. En koselig og moderne klinikk. Helt fantastisk kundeopplevelse og de gjør virkelig sitt beste for at kunden skal føle seg komfortabel, de forklarer alt de gjør som gir en helt unik opplevelse. Anbefales.

Namo Salih

Byttet nettopp til Kolbotn Tannklinikk (tidligere O3 Klinikken) og er veldig fornøyd! Har hatt flere dårlige opplevelser med tannlege og gruet meg ofte for å dra, men her var dem forståelsesfulle og flinke, dette gjorde det til en veldig god opplevelse. Her skal jeg fortsette!

Christine Lier

Jeg byttet tannlege til Jasdeep Kolbotn Tannklinikk (tidligere O3 Klinikken) og er veldig fornøyd! Kommer til å fortsette her. Gjør godt håndarbeide, er faglig oppdatert og har moderne utstyr for fullstendig utredning og tannbehandling. Jeg føler meg også godt ivaretatt.

Nina Berger

Omtaler av Kolbotn tannklinikk

Som kunde hos Kolbotn Tannklinikk kunne jeg ikke ha kommet til en bedre klinikk! Det sier vel seg selv, når jeg har vært kunde i snart 30år!! Startet hos tannlege Kjell Marienborg for 25 år siden. En meget dyktig og dedikert tannlege. 

Da han ønsket å redusere sin kapasitet noe, for så å fusjonere sin praksis med Jasdeep Ohri, anbefalte Marienborg meg sin nye kollega. Det har vært en svært god anbefaling som har vart ytterlige 5år! Jeg reiser 13 mil, 2 ganger i året, for å få beholde min kjære tannklinikk. Og, jeg har ingen intensjoner om å slutte med det! Takk for at dere tar så godt vare på meg:-)

Bente Humlen

Moderne klinikk med dyktige og hyggelige ansatte. De setter kunden i sentrum, noe som gjør at man føler seg godt ivaretatt. Anbefales!

Are Lefdal

Jeg er svært fornøyd med service og tannlegen. Kan virkelig anbefales, de er profesjonelle, har godt utstyr og jeg er trygg på god behandling.

Bodil Rabben

Dette er ett tannlegekontor jeg kan anbefale. God service og hyggelig betjening. Får alltid hjelp fort hvis det skjer noe med tennene.

Heidi Backe Sætra

Kolbotn Tannklinikk (tidligere O3-klinikken) v Ohri er en dyktig og behagelig tannlege. Har bare positive erfaringer etter å å vært kunde i flere år.

Håvard Graffer

Super tannlege

Mia Moberg Nordhagen

Helt super service og veldig dyktige tannleger! Billigere og bedre enn andre tannleger i nærheten.

Martin Bendiksen

God service, flinke tannleger som forklarer prosessen underveis. Fine lokaler og moderne utstyr.

claudia delgado

Fornøyd med behandlingen. Hyggelig og rask. Lite forsinkelser.

Hilde Nordhaug

Tannlege Jasdeep Ohri og Kolbotn Tannklinikk (tidligere O3-klinikken) får min beste anbefaling. Jasdeep Ohri har vært min faste tannlege i flere år fordi han er meget faglig dyktig og oppdatert. I tillegg opplever jeg Jasdeep som en kunnskapsrik og trivelig person som gjør tannlegebesøket både trygt og behagelig. Kolbotn Tannklinikk har moderne og fine lokaler med oppdatert utstyr og behandling. De øvrige ansatte jeg har kommet i kontakt med hos Kolbotn Tannklinikk oppleves også som både imøtekommende og profesjonelle.

Marit Johanne Buer

Generelle kundeomtaler | Kolbotn Tannklinikk
Jeg er veldig fornøyd med Kolbotn Tannklinikk (tidligere O3-klinikken)!  Jeg har gått til behandling hos Jasdeep Ohri i mange år nå, og har ingen planer om å bytte tannlege! Jeg anbefaler klinikken på det varmeste!

Kari Margaret Ludvigsen

Jeg har brukt Kolbotn Tannklinikk (tidligere O3-klinikken) i mange år. Her blir man tatt godt vare på. Profesjonell behandling, god service og stor imøtekommenhet. Man kan være sikker på at en meget god kvalitativ behandling er utført når man forlater tannlegestolen. Kan på det sterkeste anbefales!

Knut Rønningen

Da jeg skulle få estetisk tannbehandling så falt valget på Jasdeep da han har spesialisert seg innen dette feltet. Storfornøyd med resultatet og anbefaler han på det varmeste.

Silje Nyberg

Byttet nettopp til Kolbotn Tannklinikk (tidligere O3-klinikken) og er veldig fornøyd! Har hatt flere dårlige opplevelser med tannlege og gruet meg ofte for å dra, men her var dem forståelsesfulle og flinke, dette gjorde det til en veldig god opplevelse. Her skal jeg fortsette!

Christine Lier

Har du problemer med å smile? Denne tannlegen er ekspert i forvandle nervøse, kaffebrune og tannstenbefengte smil til ordentlige Hollywood-smil 🙂

Imtiaz Ahmad

Fornøyd med begge to. Opplever de som veldig flinke tannleger og meget hyggelige mennesker. Anbefales på det sterkeste.

Geir Hostad

Jeg har vært fast kunde i mange år. Hyggelige og flinke tannleger. Jeg får årlig innkalling så ingen problemer rekker å utvikle seg til noe alvorlig. Lokalene er moderne og lyse, utstyret tipp topp.

Jan-Tore Marienborg

Alltid hyggelig og tålmodig personale, som alltid tar seg tid til å forklare og svare på spørsmål! Er også fleksible med å sette opp en ny time, hvis man har glemt en!

Kristoffer Andreas Neset

Generelle kundeomtaler | Kolbotn Tannklinikk

Jeg har vært fast kunde hos Kolbotn Tannklinikk (tidligere O3-klinikken) i mange år nå. Fine og moderne lokaler med topp utstyr. De følger opp hvert år med innkalling noe som gjør at man slipper å tenke på tannlegen. Dette setter jeg stor pris på. Sist men ikke minst så er ikke besøk hos tannlegen noe man gleder seg til. Her tar personalet deg godt i mot og sørger for at du sitter med en god følelse når du forlater, selv om besøket har medført noe ubehagligheter i munnen/tennene.  Anbefales på det sterkeste.

Javeed H. Shah

Generelle klinikkomtaler hentet fra legelisten.no

Anbefales!!

Kan absolutt anbefale Kolbotn tannklinikk og Jasdeep Ohri. Jasdeep var en rolig og behagelig tannlege som fikk meg til å slappe av til tross for mild tannlegeskrekk. Fremstår trygg og grundig.

Den beste tannlegen over alle andre

Kolbotn tannklinikk ved Jasdeep Ohri kan trygt anbefales. Har brukt Ohri i mange år. Han er en meget rolig og behagelig person. Forklarer alt underveis og kommer med anbefalinger hvis han mener ting bør gjøres. Anbefales på det sterkeste.

Meget dyktig med en høy kompetanse

Meget dyktig tannlege med mye og moderne kompetanse hvor jeg har full tillit til behandling og kvalitet. Moderne klinikk som også følger opp med utstyr. Helt klart den beste tannlegen jeg har hatt.

Bytter aldri!

Svært kompetent, behagelig og tar seg tid til å forklare så jeg forstår! Jeg er meget fornøyd og bekvem med Jasdeep som min tannlege 🙂

Fantastisk tannlege

Kjempeflink tannlege. Endelig har jeg fått smilet jeg alltid har drømt om, også på veldig kort tid.

Generelle kundeomtaler | Kolbotn Tannklinikk

Super tannlege som er faglig dyktig og yter meget god service

Anbefaler Kolbotn Tannklinikk til alle. Topp lokaler, moderne utstyr og super service. Jasdeep Singh Ohri er nøye, dyktig og utrolig hyggelig.

Faglig sterk - skånsom og informativ

Det er godt å komme til Ohri, bli møtt med smil og oppmerksomhet. Behandling kan han, og det gjøres skånsomt og grundige. Han forklarer hvorfor og hvordan på spørsmål. Det er godt og betryggende å sitte i stolen under behandlingen.

Rolig og god tannlege

Har heldigvis funnet Jasdeep Ohri, som har blitt min faste tannlege. Han er rolig, han forbereder meg på alle små ting som skal gjøres, forklarer og gir en pekepinn på kostnader. Jeg opplever han som veldig kompetent og trygg.

Fantastisk tannlege

Har vært hos tannlege Ohri i mange år, er veldig fornøyd. Forklarer hva han gjør så jeg skjønner hva han sier. Utrolig hyggelig, det betyr mye. Kan trygt anbefale han.

Veldig flink tannlege

Man blir tatt godt imot, han er hyggelig og dyktig. Veldig fornøyd! Jeg kommer til å gå dit fast. Bonus med null-hull-premie!

Profesjonell og hyggelig

Jasdeep er veldig dyktig og effektiv. Man føler seg trygg og ivaretatt. Kan absolutt anbefale tannklinikken

Flink og hyggelig tannlege

Jeg er svært fornøyd med Kolbotn Tannklinikk. Tannlege Jasdeep Ohri er svært flink og jeg vil sterkt anbefale han.

Dyktig og rolig tannlege

Flott og moderne klinikk. Jasdeep er en rolig og dyktig tannlege. Har aldri vært borti en så flink tannlege og så bra resultat. Anbefales!

Generelle kundeomtaler | Kolbotn Tannklinikk

Utrolig dyktig, flink og trivelig tannlege

Jasdeep har vært min faste tannlege siden jeg flyttet til Kolbotn, og jeg er utrolig godt fornøyd med han. Klinikken er ren og trivelig og Jasdeep er profesjonell, dyktig og alltid i et fantastisk godt humør. Anbefales på det sterkeste! Er helt enig i at dette er en av Norges beste tannleger 🙂

Profesjonell, nøyaktig og god kunnskap

Alltid god service og ønsker den beste løsningen for sine kunder. Veldig god oppfølging og gir god informasjon.

Veldig bra service, moderne utstyr og hyggelig personale

Anbefaler denne tannlegen, veldig forståelsesfull og rask. Fikk raskt time. Ida i resepsjonen var veldig hyggelig. Heller ikke dyrt. Femstjernes tannlege

Meget dyktig tannlege

Bra service, god informasjon. Oppfølging fra tidligere behandlinger er bra. Jasdeep er en veldig dyktig tannlege. Kan legge inn egne ønsker på musikk som spilles av under tannlegetimen

Beste tannlegen

Hyggelige folk og du blir tatt godt imot, føler meg alltid i trygge hender når jeg er der pluss bra service

Beste tannlege

Veldig profesjonell, bryr seg om kundene sine. Beste tannlegen noen gang jeg har vært bort i! Kommer aldri til å bytte tannlege uansett. Flyttet fra Oppegård til Vestby.

Meget bra

Alltid hyggelig med ett besøk her, tannlege er ikke noe mann gleder seg til, men må si at det gjør jeg her, proffesjonelle, hyggelige mennesker

Veldig bra tannlege

Meget fornøyd med jasdeep. Han forklarer og når jeg er nervøs lar han meg høre på musikk. Behandling blir forklart og prisgitt før evt igang han starter.

Jeg føler meg 100% trygg

Jeg føler meg trygg på at den behandlingen jeg får er riktig og at den blir utført meget profesjonelt. Proff utstyr og meget behagelig tannlege. Anbefales på det sterkeste 

Beste tannlegen!

Har gått hos Ohri i langvarig behandling. Må si at han er den vennligste, mest forståelsesfulle og serviceinnstilte tannlegen jeg har vært hos. Kontoret hans er anlagt i nye, freshe lokaler. Man treffer en hyggelig smilende sekretær i skranken og tilgjengeligheten på telefon er upåklagelig. Her føler man seg ivaretatt! Anbefales på det sterkeste. Hilsen pasient 🙂

Generelle kundeomtaler | Kolbotn Tannklinikk

God og relevant kompetanse. Moderne utstyr i hyggelige lokaler

Blir alltid møtt med smil og godt humør. Blir oppdatert om hva som blir gjort fortløpende. Har inntrykk av at kompetansen hele tiden blir oppdatert.

Meget sympatisk

Jeg ble gledelig overrasaket. Meget vennlig, profesjonell. Ga et meget solid inntrykk som dyktig fagmann og menneske. En person jeg vil anbefale til mine venner.

En glede å gå til denne tannlegen!!

Utrolig hyggelig,flink til å forklare hva han gjør. Veldig forsiktig, merker nesten ikke at behandlingen skjer. Kan absolutt anbefales!

Super tannlege

Hyggelige folk og du blir tatt godt imot, føler meg alltid i trygge hender når jeg er der pluss bra service

Meget bra

Rask, effektiv, faglig dyktig og samtidig rolig; en sjelden kombinasjon. God atmosfære, fine lokaler og enkel adkomst. Jeg hadde behov for ny tannlege i fjor og sjekket alle tilgjengelige kommentarer og vurderinger, da var valget enkelt.

Meget dyktig tannlege

Jeg er nyinnflyttet i Oppegård kommune, og var spent på og dra til ny tannlege. Jeg dro derfra med et smil:) Rett og slett fordi hele tannlegetimen var veldig bra. Ohri er en utrolig flink og ikke minst veldig hyggelig mann. Jeg fikk et utrolig godt førsteinntrykk, og jeg kommer garantert til og være kunde der så lenge jeg får lov:-)

Super flink tannlege

Utrolig fornøyd. Jasdeep er en dyktig og hyggelig tannlege som kan absolutt anbefales. Han var så flink til å informere om og rundt behandlingen før de begynner på den. Er veldig opptatt av å gi sine pasienter en smertefri opplevelse. Topp kvalitet på tjenestene.

Hyggelig tannlege med et stort smil

Dette er en meget profesjonell tannlege med topp moderne utstyr, og fine lokaler. Behandlinger hos han er bare en fryd. Kan stekt anbefales.

Generelle kundeomtaler | Kolbotn Tannklinikk

God service - hyggelige ansatte

Veldig fornøyd med behandlingen på Kolbotn Tannklinikk. Nøye undersøkelser. Behagelig behandling. Lett å komme igjennom på telefon.

Suverent den beste tannlegen jeg har hatt til nå

Har vært kunde av Ohri siden han åpnet klinikken. Han er en utrolig imøtekommende, serviceminded, kunnskapsrik og direkte person. Følger meg godt ivaretatt og han prøver ikke prakke på meg produkter jeg ikke trenger. Han følger også med i tiden og tilbyr moderne kommunikasjon med sine kunder.

Behagelig og flink

Jeg har vært kunde i over 30 år, det sier vel en hel del om hvor fornøyd jeg er. Jasdeep Ohri har vært min faste tannlege de siste årene. Han har en behagelig væremåte som jeg vil tro mange setter pris på. Møter deg i døren med et godt smil.

Han er flink til å forklare i forkant hva han skal gjøre, svare på mine spørsmål og gi meg gode råd om tannpleie. Så vidt jeg kan bedømme har Kolbotn Tannklinikk tipp topp utstyr og hyggelig atmosfære i moderne lokaler. Kan helt klart anbefales på det sterkeste.

Fingernem og trivelig tannlege

Har vært pasient hos tannlege O. Jasdeep siden før han startet opp O3-klinikken (nå Kolbotn Tannklinikk). Han er faglig meget dyktig, og har en personlighet og omgangsform ovenfor meg som pasient som jeg trives svært godt med. Jasdeep følger med i den tekniske utviklingen, og holder klinikken oppdatert med det nyeste på utstyrsfronten. Det er rask hjelp å få dersom man får ett akutt problem. Etter min oppfatning holder klinikken et moderat prisnivå på sine tjenester. Jeg er svært fornøyd med det arbeidet han har gjort for meg, og anbefaler hans tjenester på det sterkeste.

Den beste tannklinikken jeg har brukt

Jeg har brukt Kjell Marienborg i snart 40 år og alltid vært veldig fornøyd med ham (Kjell ble pensjonert i juni 2020 etter 52 år som tannlege). Han er en behagelig og dyktig tannlege. Klinikken har alltid vært moderne med godt utstyr. Den ble ytterligere oppgradert og pusset opp da Jasdeep Ohri overtok. Jeg har også hatt den glede å få hjelp av Jasdeep Ohri når Kjell Marienborg ikke har vært til stede. Han er også meget flink og behagelig. Klinikken kan anbefales på det varmeste

Legelisten.no

Legelisten.no er også et populært nettsted for å sjekke andres meninger om tannleger. Her finner du alle omtalene av oss.

Strålende fornøyd med Kolbotn Tannklinikk! Ambefales på det sterkeste! Jeg er egentlig ganske redd for tannlegen, men dette er utrolig flinke folk som tar utrolig godt vare på deg. Effektive, blide og veldig imøtekommende. Forklarer godt under veis. Kjenner nesten ikke at bedøvelse settes, helt magisk! Har ambefalt Kolbotn tannklinikk til alle venner og kjente!

Tanja Hoff

Kontakt oss

Tannlege på Kolbotn
Timebestilling telefon:
401 22 222

E-post:
Send epost

Tannlegevakt på Kolbotn:
401 22 222

Besøksadresse:
Sønsterudveien 32, 1412 Sofiemyr.

© Alle rettigheter: Kolbotntannklinikk – din tannlege på Kolbotn