Skip to content

Føler seg som ny med korttidsregulering

Korttidsregulering og regulering som nesten ikke er synlig, er en perfekt metode for å regulere på plass tenner som er ute av stilling. Man får et bedre bitt, mindre slitasje på tennene, og færre problemer med hull og tannkjøttssykdommer. Men Ikke minst er det jo det fine smilet som teller mest for folk flest. Alt er uansett med på å øke selvtilliten.

Korttidsregulering refererer til en betegnelse hvor regulering av tennene som regel forekommer innen ni (9) måneder.

Det finnes idag et stort utvalg av forskjellige systemer. Noen er mer etablert enn andre, og de fleste har både sine fordeler og begrensninger. Vi har valgt å spesialisere oss innenfor tre forskjellige systemer som til sammen dekker alle reguleringsmetoder. Clear Smile Aligner, Inman Aligner og 6 months smile.

Team-5.png

Strålende fornøyd med Kolbotn Tannklinikk! Ambefales på det sterkeste! Jeg er egentlig ganske redd for tannlegen, men dette er utrolig flinke folk som tar utrolig godt vare på deg. Effektive, blide og veldig imøtekommende. Forklarer godt under veis. Kjenner nesten ikke at bedøvelse settes, helt magisk! Har ambefalt Kolbotn tannklinikk til alle venner og kjente!

Tanja Hoff

Kontakt oss

Tannlege på Kolbotn
Timebestilling telefon:
401 22 222

E-post:
Send epost

Tannlegevakt på Kolbotn:
401 22 222

Besøksadresse:
Sønsterudveien 32, 1412 Sofiemyr.

© Alle rettigheter: Kolbotntannklinikk – tannlege på Kolbotn