Skip to content

Møt vårt profesjonelle behandlingsteam

Når vi har fokus på at våre kunder skal få den beste behandlingen og så gode opplevelser at de ikke lenger gruer seg, vil alt som skal få dette til å skje komme på plass av seg selv. Moderne utstyr, lun atmosfære og fine farger, ingen tannlegelukt, men aller viktigst er vårt team som gjør alt de kan for at selve møtet med oss skal være behagelig og smertefritt. Her kan du lese mer om hver enkelt i vårt behandlingsteam.

Jasdeep S. Ohri

SENIOR TANNLEGE MED SPESIALKOMPETANSE

Dyktig og engasjert tannlege. Har vært mye på kurs både innenlands og utenlands. Han er opptatt av å finne de beste løsningene for pasientene sine. Han er rask, effektiv og nøyaktig, men er samtidig opptatt av at pasienten skal ha det bra under behandling, og er spesialisert innenfor flere fagområder. Skånsom, rolig og avslappet.

Mer om Jasdeep Ohri

Tannlegeskrekk | Behandlingsteamet | Jasdeep
Spesialist innen tannkjøttsykdom | Esha

Esha Katyayen

TANNLEGE & SPESIALIST I PERIODONTI

Utdannet i India med en spesialistgrad i periodontitt (tannkjøttsykdommer) er Esha vår nyeste familiemedlem på klinikken. Foruten stort kunnskap innenfor sitt fagfelt har
 
Esha også vært aktiv vitenskapelig ved å gi ut flere artikler. Hun er en livlig person som er glad i å snakke med pasientene sine slik at de fort glemmer seg bort og finner seg godt til rette.
 
 

Davor Sekelja

TANNLEGE

Hos tannlege Davor er det en avslappet og behagelig stemning. Han er kunnskapsrik og bruker gjerne tid på å forklare behandlingen på en enkel og utfyllende måte for pasientee, og på denne måten gir pasienten en følelse av trygghet.

Leverer behandling av god kvalitet og en god lytter som tar hensyn til pasientene sine.

Davor Sekelja

Romina Berg

TANNLEGE

Hos tannlege Romina er det en rolig og behagelig stemning. Hun har raskt blitt en favoritt blant våre pasienter. Hun er lett som en fjær på hånda og tar seg tid til å forklare på en forståelig og utfyllende måte slik at du som pasient føler deg trygg. Det hun mangler i erfaring tar hun raskt igjen i god kvalitet, etikk og moral i leveransen av tannlegetjenester. Romina er en ambisiøs og flink tannlege som utvikler seg raskt. 

Agata Bernad

TANNPLEIER

Agata jobber som tannpleier hos oss. Hun samarbeider tett med vår tannkjøttspesialist Esha. Hun jobber hovedsakelig med behandling av tannkjøttsykdommer, men har også mye annet kunnskap innen tannhelse, slik at du som pasient kan føle deg trygg hos henne. Hun er blid, empatisk og lett på hånden i tillegg til at hun bryr seg om pasientenes velvære. Du kan være trygg på at du vil sitte igjen med en god behandlingsopplevelse hos Agata.

Mellyne Hamouda

TANNHELSESEKRETÆR

Mellyne er både varm og smilende. Hun passer på at du som kunde får en hyggelig mottakelse og opplevelse hos oss. I tillegg til å holde orden på timeboken jobber Mellyne med å holde orden på utstyret og kvaliteten rundt dette. 

Kjell Marienborg

TIDLIGERE TANNLEGE

Tannlege med mange års erfaring, og fortsatt like brennende for faget sitt. All angst og bekymring man måtte ha for timen forsvinner helt når man møter Kjell.

Hos ham er det en lett og hyggelig/trivelig stemning, så man kan nesten si at man føler seg som hjemme i tannlegestolen. Underveis får man koselige historier å underholde seg med.

Kjell Marienborg takker for seg – les mer her

Kjell Marienborg | Kolbotn tannklinikk

Legelisten.no

Legelisten.no er også et populært nettsted for å sjekke andres meninger om tannleger. Her finner du alle omtalene av oss.

Tannlegeskrekk-omtaler

Vi har samlet alle omtaler fra kunder som har omtalt sin tannlegeskrekk på Google reviews på denne siden.

Kåret til 4.de mest populære tannlege

I Østlandets blad kan du lese om kåringen (krever innlogging.)

Strålende fornøyd med Kolbotn Tannklinikk! Ambefales på det sterkeste! Jeg er egentlig ganske redd for tannlegen, men dette er utrolig flinke folk som tar utrolig godt vare på deg. Effektive, blide og veldig imøtekommende. Forklarer godt under veis. Kjenner nesten ikke at bedøvelse settes, helt magisk! Har ambefalt Kolbotn tannklinikk til alle venner og kjente!

Tanja Hoff

Kontakt oss

Tannlege på Kolbotn
Timebestilling telefon:
401 22 222

E-post:
Send epost

Tannlegevakt på Kolbotn:
401 22 222

Besøksadresse:
Sønsterudveien 32, 1412 Sofiemyr.

© Alle rettigheter: Kolbotntannklinikk – tannlege på Kolbotn