Skip to content

Medieomtaler

Jasdeep Ohri ved Kolbotn tannklinikk er blant landets mest populære. Han får fjerdeplass i landsdekkende topp-50 kåring.

20. november 2019

Blant landets mest populære tannleger er Kolbotn tannklinikk. På Nettavisens liste over landets mest populære tannleger kom nemlig klinikken på en flott fjerdeplass. Han har lidenskap for yrket sitt, og pasientene hans elsker ham, åpenbart. Jasdeep synes det er motiverende å bli vurdert av pasientene.

– Det gir en god pekepinn på hvordan de trives hos oss. For oss har det vært en fin bekreftelse på at det vi gjør er riktig, uttaler Jasdeep Ohri til avisen.

42-åringen, som har indisk opprinnelse, sier at tannklinikken er en stor lidenskap.

Det blir mange sene kvelder og mye arbeid. Jeg jobber i hvert fall 45-50 timer i uka, men det er også mye arbeid i kulissene som ikke er så lett å tallfeste, sier Ohri.

Kolbotn tannklinikk | Hederlige medieomtaler

Stor oversikt over tann-legene i Nordre Follo: Kolbotn tannklinikk er billigst - her kan du spare hundrelapper.​

I oversikten har vi sett på hva det koster for en standard undersøkelse hos tannlegene i området.

For de fleste innebærer det i utgangspunktet en undersøkelse med tannrens og to røntgenbilder. Fra den dyreste til den billigste undersøkelsen skiller det 485 kroner. Vi understreker at vi ikke har tatt utgangspunkt i hva andre behandlinger koster hos klinikkene.

Billigst er det hos Jasdeep Sing Ohri på Kolbotn tannklinikk. Han synes få av kundene er opptatt av pris. Her koster det fra 795 kroner til 895 for en standard undersøkelse.

Prisen varierer ut fra ansienniteten til tannlegen som gjør jobben, men er uansett den laveste prisen blant tannlegene i Nordre Follo.

Smil med økt selvtillit - intervju hos page69.no

page69.no er et livsstilsmagasin for kvinner og menn som vil ta vare på seg selv, et godt utgangspunkt for å leve livet på en sunn og tilfredsstillende måte. 

Det handler om å være tilfredse med oss selv, egen kropp og eget liv, og da kan vi dessuten være en positiv kraft for verden rundt oss. Magasinet inspirerer og formidler kunnskap om mange temaer, og har intervjuet klinikken om tannbleking og hvordan dette påvirker selvtillit..

Intervju om tannbleking

Strålende fornøyd med Kolbotn Tannklinikk! Ambefales på det sterkeste! Jeg er egentlig ganske redd for tannlegen, men dette er utrolig flinke folk som tar utrolig godt vare på deg. Effektive, blide og veldig imøtekommende. Forklarer godt under veis. Kjenner nesten ikke at bedøvelse settes, helt magisk! Har ambefalt Kolbotn tannklinikk til alle venner og kjente!

Tanja Hoff

Kontakt oss

Tannlege på Kolbotn
Timebestilling telefon:
401 22 222

E-post:
Send epost

Tannlegevakt på Kolbotn:
401 22 222

Besøksadresse:
Sønsterudveien 32, 1412 Sofiemyr.

© Alle rettigheter: Kolbotntannklinikk – tannlege på Kolbotn